fbpx

Nyheter

2022-09-29 – SLUTSÅLT! Klossfestivalen Partille Arena 1-2 oktober !

SLUTSÅLT! ⭐️ Klossfestivalen på Partille Arena 1-2 oktober har sålt slut ALLA biljetter till lördagen och söndagens biljetter tar snart slut. Det betyder att ALLA biljetter kommer att vara slut innan vi öppnar upp portarna på lördag 1 oktober. Det betyder att det INTE finns biljetter att köpa i dörren på Klossfestivalen. OM det kommer att släppas fler biljetter så kommer det ENDAST att kunna köpas på www.tickster.com – men det finns inga garantier för att fler biljetter kommer att släppas.

_

2022-09-26 – Dagsprogram för Klossfestivalen Partille Arena 1-2 oktober !

Nu är dagsprogrammet klart för Göteborg och Partille Arena. Det blir samma dagsprogram för alla dagar. Men det som skiljer är att Superhjältar mot cancer gör ett gästspel på söndag eftermiddag. Kom ihåg att ni köper förmiddagsbiljett eller eftermiddagsbiljett. Och att vi har stängt mellan kl.13-14.

_

2022-09-25 – Sveriges största Lego-byggtävling sker på Klossfestivalen på Partille Arena och ni får med er ett foto hem som minne!

Nu är det klart att det kommer två fotoautomater till Klossfestivalen i Göteborg 1-2 oktober! I dessa tar ni kort på er själva med ert bygge. Ni får två kopior. Ett lämnar ni in som bidrag i Sveriges största Legobyggtävling och ett spar ni som minne. Mycket populärt bland besökarna! Lego-byggtävlingen sker alla dagar!

_

2022-09-24 – LEGO Masters finalisten från Tjeckien besöker Klossfestivalen på Partille Arena Göteborg!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att finalisten från Lego Masters Tjeckien, Tomas Kasparik, kommer kommer till Sverige och besöker Klossfestivalen på Partille Arena i Göteborg! Tomas är en erkänt duktig byggare som gärna bygger stort. Han har med sig 40 meter bord fyllda med magiska skapelser. Han har även med sig sina vänner Daniel och Dominika som också ställer ut Legobyggen. Tomas och hans mästerverk är på plats alla dagar.

Vi är mycket glada för att Tomas, Daniel och Dominika kommer och förgyller våra dagar i Göteborg!

_

2022-09-24 – Besök eller delta på LEGO-Loppisen på Partille Arena under 1-2 oktober!

NYHET! ⭐️ Sveriges största och enda Lego-loppis sker under Klossfestivalen. Ni som besöker Klossfestivalen kommer också in på Loppisen – ingen separat biljett behövs. Och vi hoppas Loppisen kommer att växa mer framöver. Där kan Legoutställare och besökare sälja sitt Lego till köpsugna besökare. Observera att man endast får sälja just Original Lego och Legoprodukter och inget annat. Nytt som begagnat. Dock inga andra leksaker eller kopior av Lego. Om man vill sälja, så köper en entrébiljett för en vuxen och ett (1) loppisbord per biljett. Det går inte att köpa fler sk lösa loppisbord, men det går givetvis bra att t.ex. köpa två biljetter där ni får entré för två vuxna och får två loppisbord som vi då ser till att ni får bredvid varandra om ni är vänner som säljer eller familj. Så vad väntar ni på? Köp en biljett med ett loppisbord idag! Och leta fram Lego ni har i gömmorna som kan glädja andra!

_

2022-09-23 – Superhjältar mot cancer kommer till Klossfestivalen i Göteborg på söndag 2/10 kl.14!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Superhjältar mot cancer kommer och besöker Klossfestivalen i Göteborg! Dom kommer under söndagen 2/10 kl.14 och en timme framåt. Dom superhjältar som är klara är Captain America, Spiderman, Superman, Wolverine, Captain Marvel, Spiderwoman och Black Widow. Och har vi tur så kommer fler.

Känns jättekul att kunna erbjuda denna bonus till er som köper den biljetten som gäller söndag eftermiddag och som är en timme kortare än de andra biljetterna.

_

2022-09-21 – Lego-Designern Nathanael Kuipers kommer till Klossfestivalen i Göteborg!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Lego-Designern Nathanael Kuipers kommer och besöker Klossfestivalen i Göteborg! Nathanael har tidigare arbetat på företaget LEGO som designer för temat LEGO Technic där han bl.a. designat klassiker såsom 8674 Ferrari F1, 8272 Snowmobile och 8292 Cherry Picker. Nathanael kommer dels ställa ut lite Legomodeller, men även svara på frågor om hur det är att arbeta som Legodesigner och vägen dit. Natanael är på plats alla dagar.

Vi är mycket glada för att Nathanael kommer och förgyller våra dagar i Göteborg! ⭐️

_

2022-09-20 – Lördagens biljetter till Partille Arena i Göteborg är nu slutsålda!

Nu är biljetterna till lördag eftermiddag slutsålda! Och det ser ut som att biljetterna till förmiddagen också snart tar slut. Men vi har biljetter kvar till söndagen. Så vänta inte för länge med att säkra er plats – ni köper biljetter på Tickster.com

_

2022-09-19 – Vidar från LEGO Masters säsong 2 kommer till Partille Arena!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Vidar VPLO STUDIOS från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Göteborg! Vidar kommer att live-bygga LEGO på plats. Och han bygger inte vad som helst denna gång. Nu kommer ni få följa honom på hans resa att bygga Din Jarin – Mandalorian – i naturlig storlek runt 180cm. Plus att han även bygger Baby Yoda. Denna magiska skapelse bygger Vidar under hösten och ska vara klart i november. Följ med på hans resa! Vidar är på plats varje dag!

Ni som sett tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 2 vet att Vidar är en erkänt duktig LEGO-byggare och han skapar också gärna LEGO-stop-motion-filmer.

Vi är mycket glada för att Vidar kommer och förgyller våra dagar i Örebro!

⭐️ EXTRA: Vidar kommer även att ha en workshop varje dag där man kan få bygga Lego med honom i en tävlingsform – dit anmäler man sig på plats inne på Klossfestivalen vid informationsdisken – begränsat antal platser!

_

2022-09-17 – LEGO-idolerna kommer till Klossfestivalen i Göteborg på Partille Arena!

_

Nu är det klart att LEGO-idolerna kommer! De som är klara är ninjan Kai, Lloyd och Nya från LEGO Ninjago. Även Stephanie från LEGO Friends och Emmet från LEGO the movie kommer. Och även Snurre Sprätt. Kul! Och självklart LEGO Batman! Och dessa idoler träffar ni varje dag på Klossfestivalen i Göteborg!

Ni träffar LEGO-idolerna alla dagar! Och både förmiddag och eftermiddag.

_

2022-09-15 – LEGO-magikern Stefan kommer till Klossfestivalen på Partille Arena!

Nu är det klart att Stefan Eriksson kommer och besöker Klossfestivalen på Partille Arena i Göteborg! Stefan är den bästa LEGO-magiker ni någonsin träffat och han kommer att trolla med Lego för besökarna! Han var även med i tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 1 och är en erkänt duktig LEGO-byggare och LEGO-stop-motion-filmskapare.

⭐️ EXTRA: Stefan kommer även att ha en workshop varje dag där man får lära sig att göra LEGO-stop-motion – dit anmäler man sig på plats inne på Klossfestivalen vid informationsdisken – begränsat antal platser!

Vi är mycket glada för att Stefan kommer och förgyller våra dagar i Göteborg!

Stefan är på plats alla dagar!

_

_

2022-09-02 – Exklusivt VIP-paket för den som älskar LEGO!

NYHET! ⭐️ EXKLUSIVT! Nu har vi släppt ett begränsat antal VIP-paket med boende och entré till Klossfestivalen i Göteborg 1-2 oktober! Det finns två olika rumstyper. Både för den stora och lilla familjen. Familjerum för 4 personer eller Superior-rum för 2 personer.

Boende är på Elite Park Avenue Hotell i centrala Göteborg på Kungsportsavenyen 36-38. Det är vårt officiella Klossfestivalen hotell för vårt event på Partille Arena 1-2 oktober!

Barnen får en liten Legopresent vid incheckningen. Inträde till Klossfestivalen lördag eller söndag hela dagen kl.9-18 för hela familjen. Inträdet är exklusivt där biljetterna gäller HELA dagen. Normalt har man inträde kl.9-13 eller kl.14-18. Men alla boende får komma och gå hela dagen på Klossfestivalen mellan kl.9-18. Och ni får även vara kvar inne på Klossfestivalen mellan kl.13-14 då det normalt är stängt för alla andra besökare.

Man får också exklusivt träffa ninjan Kai från LEGO Ninjago på frukosten kl.07.30 på morgonen. Ni träffar också Kai på Klossfestivalen senare när ni kommer dit ifall ni försover er 😉

_

_

2022-08-19 – Partille Arena Göteborg – frågor & svar

https://www.tickster.com/sv/events/vurvjzrwwhx8an0/2022-10-01/klossfestivalen-goteborg

Vi har på vår sida ett avsnitt som heter Frågor&Svar där ni hittar svar på de vanligaste frågorna som brukar ställas kring Klossfestivalen. Redan nu har vi börjat med att göra iordning den för nästa stopp som är Partille Arena Göteborg.

Klicka er in och se om ni får svar på era frågor angående biljetterna, dagsprogram etc.

Biljetter till Klossfestivalen Partille Arena Göteborg hittar ni om ni klickar på knappen nedan – vänta inte för länge då biljetterna till Klossfestivalen oftast tar slut innan vi öppnar upp portarna.

_

2022-07-11 – Klossfestivalens höstprogram är klart! Och ni kan köpa biljetter till alla redan nu! Säkra er plats!

Yes! Vi har nu äntligen fått klart med höstens program för Klossfestivalen. Vi besöker Göteborg, Helsingborg och Linköping. Det ska bli så kul! Och alla biljetter är släppta. Så köp redan nu för att säkra er plats. De två tidigare Klossfestivalerna i Uppsala och Örebro i år sålde slut på alla biljetter innan öppning.

_

2022-07-06 – Biljetterna för fredag 8/7 är nu också slutsålda!

Tidigare ikväll sålde vi även slut på biljetterna för fredag 8/7, men det finns fortfarande biljetter kvar till söndag 10/7. Lördagens biljetter tog slut igår. Det innebär att det inte finns biljetter att köpa i entrén på fredag 8/7 eller lördag 9/7. Det är slutsålt. Så se till att ni säkrar upp era biljetter redan nu till söndagen då det inte är säkert att det kommer finnas biljetter i dörren för den dagen.

_

2022-07-05 – Biljetterna för lördag 9/7 är slutsålda!

Idag sålde vi slut på biljetterna för lördag 9/7, men det finns fortfarande biljetter kvar till fredag 8/7 och söndag 10/7. Det innebär att det inte finns biljetter att köpa i entrén på lördag 9/7. Det är slutsålt. Så se till att ni säkrar upp era biljetter redan nu till fredagen och söndagen då det inte är säkert att det kommer finnas biljetter i dörren för dessa dagar.

_

_

2022-07-01 – Lego-Loppis på Klossfestivalen i Örebro!

NYHET! ⭐️ Sveriges största och enda Lego-loppis sker under Klossfestivalen. Och vi hoppas den kommer att växa mer framöver. Där kan Legoutställare och besökare sälja sitt Lego till köpsugna besökare. Observera att man endast får sälja just Original Lego och Legoprodukter och inget annat. Nytt som begagnat. Dock inga andra leksaker eller kopior av Lego. Om man vill sälja, så köper en entrébiljett för en vuxen och ett (1) loppisbord per biljett. Det går inte att köpa fler sk lösa loppisbord, men det går givetvis bra att t.ex. köpa två biljetter där ni får entré för två vuxna och får två loppisbord som vi då ser till att ni får bredvid varandra om ni är vänner som säljer eller familj. Så vad väntar ni på? Köp en biljett med ett loppisbord idag! Och leta fram Lego ni har i gömmorna som kan glädja andra!

Just nu ser lördagen ut att bli full, men fredag och söndag kan man också sälja!

_

2022-06-30 – Wow! 50 stycken Legoutställare till Örebro!

NYHET! ⭐️ Till Klossfestivalen i Örebro 8-10 juli, så kommer det 50st utställare som visar upp sina fantastiska Legobyggen. Det är Legobyggen i alla dess former och storlekar. På Klossfestivalens Facebook och Instagram kring denna nyhet ser ni lite exempel på vad som bl.a kommer att visas upp. Superkul tycker vi att så många utställare kommer denna gång. Antalet kan alltid variera från ort till ort som vi besöker. Denna gång blev det över förväntan – kul!

_

2022-06-28 – Bygg en Legoask på Klossfestivalen!

NYHET! Bygg en Legoask! ⭐️ Klossfestivalen innehåller många roliga delar. Primärt är det miljontals Legobitar i stora Legohav där man fribygger och deltar i Sveriges största Legobyggtävling! Men man kan också sätta sig ned och bygga en helt ny, oöppnad Legoask. Det finns drygt 100 Legoaskar per dag som kan byggas. Man går till informationsdisken och anmäler sig. OBS! Då det är begränsat antal askar och sittplatser, så brukar platserna gå åt under första timmen.

_

2022-06-27 – TV-kändisar ställer ut sina Legobyggen i Örebro!

NYHET! ⭐️ Till Klossfestivalen i Örebro 8-10 juli, så kommer det massor av utställare som visar upp sina fantastiska Legobyggen. Många av dom har deltagit på Klossfestivalen sedan starten 2015. Numera är ett helt gäng av dom också sk TV-kändisar då de deltagit i det populära TV-programmet Lego Masters. Kul tycker vi! De som kommer är från säsong 1: Michael, Stefan, Emma, Eva & Daniel. Och från säsong 2: Jonas, Viola, Robin, Vidar & Albin. Så vill ni fråga hur det är att vara med i TV eller få finfina byggtips, så vet ni vilka ni ska fråga ❤️

_

2022-06-23 – Eva Svartkrut kommer till Örebro!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Eva Svartkrut – Lindesbergs stolthet – kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro! Eva är en erkänt duktig Legobyggare i världsklass! Hon har med sig ett 10-tal Legobyggen varav ett är det fantastiska Hogwarts. Eva var också med i det populära tv-programmet Lego Masters säsong 1. Ni träffar henne och kan se hennes Legobyggen på Klossfestivalen i Örebro 8-10 juli!

Vi är mycket glada för att Eva kommer och förgyller våra dagar i Örebro med sina fantastiska skapelser!

_

2022-06-22 – Dogge Doggelito kommer till Örebro!

Nu är det klart att Dogge Doggelito kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro! Superkul! Dogge älskar LEGO! Och han har med stor framgång haft en LEGO-auktion till förmån för Barncancerfonden under alla Klossfestivaler tidigare år – och nu gör han det igen! Nu ska vi driva in ännu mer pengar till Barncancerfonden!

Dogge är på plats alla dagar! Alla dagar runt kl.14.

_

2022-06-20 – Sveriges största Lego-byggtävling sker i Örebro och ni får med er ett foto hem som minne!

Nu är det klart att det kommer fotoautomater till Klossfestivalen i Örebro 8-10 juli! I dessa tar ni kort på er själva med ert bygge. Ni får två kopior. Ett lämnar ni in som bidrag i Sveriges största Legobyggtävling och ett spar ni som minne. Mycket populärt bland besökarna! Lego-byggtävlingen sker alla dagar!

_

_

_

2022-06-02 – Stefan Holm besöker oss fredagen den 8 juli!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Stefan Holm kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro under fredagen den 8 juli (exakt tid kommer i dagsprogrammet). Den folkkära idrottshjälten Stefan Holm har inte bara vunnit OS-guld i höjdhopp, han är också en Legobyggare av rang. Denna gång ska han inte bygga Lego hos oss utan ge er möjligheten att uppleva några av våra största svenska idrottsögonblick i modern historia genom hans bok ”Svenska Sportbitar” som han kommer att signera åt er på plats. Och ni köper boken för valfritt belopp – hela försäljningen går 100% till förmån för Barncancerfonden!

Vi är mycket glada för att Stefan kommer och förgyller fredagen den 8 juli i Örebro hos oss och ger oss & er möjligheten att bidra till Barncancerfonden.

Stort tack till PUG Förlag som givit ut boken på sitt förlag som är huvudsponsor till detta initiativ ❤️ ❤️ ❤️ Dom har massor av roliga, sköna och kluriga produkter i sin webbshop – besök dom redan idag på www.pug.se

_

_

_

2022-05-17 – VINNARNA UTSEDDA I SVERIGES STÖRSTA LEGO-BYGGTÄVLING i UPPSALA 2022!

Besökarna på Klossfestivalen i Uppsala var helt fantastiska! Vi är så tacksamma att ni kom och besökte oss och förgyllde våra dagar! ❤️ Och nu är vinnarna utsedda i Sveriges största LEGO-byggtävling! Juryn som bestod av fem personer från 5år upp till 55år hade det tufft. Men till slut utsågs 10st vinnare som vinner LEGO + biljetter för hela familjen till nästa Klossfestival i Örebro 8-10 juli i sommar (bild 1 – 10st foton). Juryn ville utse fler vinnare än de 10st som var planerat, så de utsåg ytterligare 15st vinnare som vinner biljetter till hela familjen till nästa Klossfestival i Örebro 8-10 juli i sommar (bild 2 – 15st foton). Verkligen ett stort tack alla som deltog och till alla vinnare!!! ❤️ Vinnarna kontaktas per mail i slutet på denna vecka.

_

2022-04-25 – BILJETTER SLÄPPTA TILL ÖREBRO!

Nu har biljetterna till Klossfestivalen på Conventum i Örebro släppts! Det är begränsat antal besökare per dag, så säkra din plats redan idag! I Uppsala senast sålde vi slut på alla biljetter långt innan eventets början.

_

2022-04-13 – ALLA biljetter är slutsålda till Uppsala!

Nu är ALLA biljetter slutsålda till Klossfestivalen i Uppsala 16-18 april. Det betyder att det INTE går att köpa biljetter på plats vid dörren/entrén.

Klossfestivalen besöker Örebro nästa gång 8-10 juli 2022. Köp era biljetter i tid för att säkra upp er plats redan nu! En sommar fylld med LEGO!

_

_

2022-04-11 – Biljetterna för lördagen 16/4 är slut!

Idag sålde vi slut på biljetterna för lördag 16/4, men det finns fortfarande biljetter kvar till söndag 17/4 och söndag 18/4. Det innebär att det inte finns biljetter att köpa i entrén på lördag 16/4. Det är slutsålt. Så se till att ni säkrar upp era biljetter redan nu till söndagen och måndagen då det inte är säkert att det kommer finnas biljetter i dörren för dessa dagar.

_

_

_022-03-28 – Vidar från LEGO asters säsong 2 kommer till Uppsal

Låt oss bygga LEGO tillsammans.