fbpx

Nyheter

2023-09-04 – Höstens Klossfestivaler är klara och biljetterna finns redan till försäljning! (Klicka på bilderna)

2023-08-31 – Dagsprogrammen klara för Klossfestivalen i Västerås 2-3 september!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart med dagsprogrammen för Klossfestivalen i Västerås 2-3 september ❤️ Köp era biljetter redan idag innan de tar slut!

2023-08-30 – Tolv deltagare från Lego Masters besöker Klossfestivalen i Västerås 2-3 september!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att hela tolv deltagare från Lego Masters besöker Klossfestivalen i Västerås 2-3 september. Det blir Lego-kändistätt. Från säsong 1 kommer Peter, Daniel, Stefan, Michael och Eva. Från säsong 2 kommer Jonas, Albin, John Erik, Viola och Vidar. Från säsong 3 kommer Jennie och Glenn. Dom ställer ut fantastiska Legobyggen. Träffa dom och samla autograf och prata med dom om deras resa i Lego Masters ❤️

2023-08-29 – Dogge Doggelito besöker Klossfestivalen i Västerås 2-3 september och hjälper oss samla in pengar till förmån för Barncancerfonden!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Dogge Doggelito kommer och besöker Klossfestivalen i Västerås 2-3 september och hjälper oss att driva in pengar till Barncancerfonden! Superkul! Dogge älskar LEGO! Och han har med stor framgång haft en LEGO-auktion till förmån för Barncancerfonden under flera Klossfestivaler tidigare år – senast förra året – då vi drivit in femsiffriga belopp – och ALLT går oavkortat till Barncancerfonden – kul – och nu gör han det igen! ❤️

2023-08-28 – Fantastiska ansiktsmålaren Nell besöker Klossfestivalen i Västerås 2-3 september!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Nell kommer och besöker Klossfestivalen i Västerås 2-3 september och skapar magiska minnen genom fantastiska ansiktsmålningar. Inget som kostar extra. Det ingår i biljettpriset. Men ställ er i kö i god tid – mycket populärt!

2023-08-27 – Vinnaren av Lego Masters säsong 2 – Vidar Olsson kommer till Västerås 2-3 september!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Vidar från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Västerås 2-3 september! Vidar kommer att live-bygga LEGO på plats och svara på era frågor om hur det är att vara med i Lego Masters. Vidar är på plats varje dag! Och han har med sig sin lysande vinnarpokal.

Ni som sett tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 2 vet att Vidar är en erkänt duktig LEGO-byggare och han skapar också gärna LEGO-stop-motion-filmer.

⭐️ EXTRA: Vidar kommer även att hålla i en workshop som han kallar Lego Masters Junior där man bygger med honom. Dit behöver man anmäla sig separat vid informationen inne på Klossfestivalen.

Vi är mycket glada för att Vidar kommer och förgyller våra dagar i Västerås!

2023-08-22 – Michael Lundqvist från Lego Masters säsong 1 kommer till Klossfestivalen i Västerås!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Michael Lundqvist från LEGO Masters säsong 1 kommer och besöker Klossfestivalen i Karlstad och Västerås! Han har med sig egna Legoskapelser som han visar upp. Och han är på plats varje dag! Vi är mycket glada för att han kommer och förgyller våra dagar!

⭐️ EXTRA: Michael kommer även att ha en öppen workshop varje förmiddag och eftermiddag där man kan få bygga Lego med honom – han kommer att lära ut hur man får bästa möjliga ut av Legobitarna och hur man kan använda de på kreativa sätt. Bra tips och tricks utlovas! Dit behöver man inte anmäla sig separat.

2023-08-22 – Albin och John Erik från Lego Masters säsong 2 kommer till Klossfestivalen Västerås!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Albin och John Erik Hansson från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Karlstad och Västerås! Dom har med sig egna Legoskapelser som dom visar upp. Och dom är på plats varje dag! Vi är mycket glada för att dom kommer och förgyller våra dagar! Albin och John Erik är på plats varje dag!

⭐️ EXTRA: Albin kommer även att ha en öppen workshop varje förmiddag och eftermiddag där man kan få bygga Lego med honom – han kommer att lära ut hur man får Lego att röra sig i sina byggen. Bra tips och tricks utlovas! Dit behöver man inte anmäla sig separat.

2023-08-21 – Köp massor av LEGO på Klossfestivalen i Västerås i alla dess former!

Stort sortiment av LEGO! På Klossfestivalen kan man köpa massor av LEGO! Det är den roligaste Legobutiken i Sverige när den är på plats. Ni kan köpa Legoaskar, Legoförvaring och Legokläder i en butik på plats. Det finns två företag som säljer massor av lösa Legodelar och Minifigurer. Fynda på Legoloppisen och hitta unika produkter! Och köp det ni bygger i Lego byggtävlingen.

2023-08-20 – LEGO-idolerna kommer till Klossfestivalen i Västerås 2-3 september!

Nu är det klart att LEGO-idolerna kommer! Härliga Legomaskotar! De som är klara är ninjan Kai, Lloyd och Nya från LEGO Ninjago. Även Stephanie från LEGO Friends. Men vi hoppas också på fler. Och dessa idoler träffar ni varje dag på Klossfestivalen i Karlstad och Västerås! Dom brukar dyka upp varje heltimme. Gör high-fives och ta selfies! Det blir kul!

2023-08-19 – Lego Masters finalisten från Tjeckien kommer till Klossfestivalen i VÄSTERÅS!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att finalisten från Lego Masters Tjeckien, Tomas Kasparik, kommer kommer till Sverige och besöker Klossfestivalen i Karlstad och Västerås.

Tomas är en erkänt duktig byggare som gärna bygger stort. Han har med sig 40 meter bord fyllda med magiska skapelser. Han har även med sig sina vännerna Daniel och Dominika som också ställer ut Legobyggen. Tomas och hans mästerverk är på plats alla dagar i Karlstad och Västerås.

Vi är mycket glada för att Tomas, Daniel och Dominika kommer och förgyller våra dagar!

2023-08-18 – Klossmagikern Stefan Eriksson kommer och gör sin bejublade trollerishow i VÄSTERÅS!

NYHET! ⭐️ Nu är det äntligen klart att Stefan Eriksson kommer och besöker Klossfestivalen i Karlstad och Västerås! Stefan är den bästa LEGO-magiker ni någonsin träffat och han kommer att trolla med Lego för besökarna! Han var även med i tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 1 och är en erkänt duktig LEGO-byggare och LEGO-stop-motion-filmskapare.

⭐️ TIDER FÖR SHOWEN: Stefan kommer ha sin show både lördag och söndag. Oavsett vilken typ av biljett ni köper, så kommer ni kunna ta del av hans show.

Vi är mycket glada för att Stefan kommer och förgyller våra dagar i Karlstad och Västerås! Och Stefan är på plats alla dagar och ställer ut lite byggen också. Så ni träffar honom oavsett vilken typ av biljett ni köper.

2023-08-02 – Här är vad ni kan förvänta er att få uppleva på Klossfestivalen i Sundsvall 12 augusti!

NYHET! ⭐️ Nu är det äntligen helt klart med vad ni kan förvänta er att få uppleva på Klossfestivalen i Sundsvall. Det blir stora hav av LEGO. Delta i Legobyggtävlingen och köp det du bygger. Upplev Klossmagikern Stefan Erikssons bejublade trollerishow. Träffa LEGO-idolerna Kai, Batman, Nya, Stephanie och många fler. Träffa Legobyggare kända från Lego Masters såsom bl.a Albin Hansson och Emma Farm. Träffa Tomas Kasparik från Tjeckien som ställer ut över 50 meter med Legoskapelser och bl.a världens största pariserhjul med flera meter i diameter. Inspireras av många duktiga svenska Legobyggare som ställer ut sina mästerverk. Lär er hur man får sitt Legobygge att röra på sig i utbildningen med Albin. Fynda på Lego-loppisen! Tävla i att bygga Lego på tid! Köp Legoaskar och minifigurer och lösa delar på plats! Bygg en Legoask! Duplo för de minsta! Färglägg Legoteckningar. Och mycket mer.

Köp era biljetter redan idag! Begränsat antal.

2023-07-05 – Lilla Klossfestivalen kommer till Örebro och Club 700 under 2-6 augusti 2023!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Lilla Klossfestivalen besöker Örebro 2-6 augusti 2023. Lilla Klossfestivalen är som den vanliga, men utan gästartister, utställare (som visar upp sina Legobyggen) och maskotar.

Lilla Klossfestivalen bjuder på stora Legohav där man kan bygga och självklart får man köpa med sig hem det man byggt. Det sker Legobyggtävling, Lego-speedbuilding, filmvisning, Duplohav för de minsta, skattjakt, Legoteckningar, Legolotteri och Lego tv-spel. Ni får också möjlighet att bygga en Legoask. Ta en bild i fotoautomaten som minne. Det kommer också finnas en Legobutik med askar, minifigurer och coola lösa Legodelar. Och självklart ett café med fika & mat & dryck.

_

2023-06-25 – Klossfestivalens höstprogram för 2023 är nu klart – vi besöker Göteborg, Helsingborg och Linköping!

2023-06-21 – Klossfestivalen kommer till Västerås 2-3 september – köp dina biljetter redan idag!

2023-06-12 – Klossfestivalen kommer till Karlstad 26-27 augusti – köp dina biljetter redan idag!

2023-06-02 – Klossfestivalen kommer till Sundsvall och Nordichallen 12 augusti – köp dina biljetter redan idag!

_

2023-05-15 – Hanna Broberg Danielsson från Lego Masters kommer till Klossfestivalen i Växjö!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Hanna Broberg Danielsson från LEGO Masters säsong 3 kommer och besöker Klossfestivalen i Växjö! Hon har med sig egna Legoskapelser som hon visar upp. Och hon är på plats varje dag! Vi är mycket glada för att Hanna kommer och förgyller våra dagar!

⭐️ EXTRA: Hanna kommer även att ha en öppen workshop varje förmiddag och eftermiddag där man kan få bygga Lego med henne – hon kommer att lära ut hur man bygger fiskar och vattenväxter som sedan sätts samman till en gemensam miljö. Bra tips och tricks utlovas! Dit behöver man inte anmäla sig separat.

(bilden ovan är fotad av Jakob Dahlström TV4)

_

2023-05-11 – VIP-biljetter till Klossfestivalen i VÄXJÖ och boende på Elite Hotels!

VIP-biljetter & boende på Elite Hotels! ⭐️ Unikt erbjudande! Ni kan nu besöka Klossfestivalen i Växjö alla dagar och tider genom en exklusiv VIP-biljett. Ni bokar ert boende på Elite Hotels i Växjö och då ingår VIP-biljetter i paketet. Ni bokar via denna länk: https://elite.se/sv/hotell/vaxjo/klossfestivalen/

_

2023-05-10 – Köp massor av Lego på Klossfestivalen i LIDKÖPING + VÄXJÖ i alla dess former!

Stort sortiment av LEGO! På Klossfestivalen kan man köpa massor av LEGO! Det är den roligaste Legobutiken i Sverige när den är på plats. Ni kan köpa Legoaskar, Legoförvaring och Legokläder i en butik på plats. Det finns två företag som säljer massor av lösa Legodelar och Minifigurer. Fynda på Legoloppisen och hitta unika produkter! Och köp det ni bygger i Lego byggtävlingen.

_

2023-05-09 – Michael Lundqvist från Lego Masters kommer till Klossfestivalen i LIDKÖPING + VÄXJÖ!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Michael Lundqvist från LEGO Masters säsong 1 kommer och besöker Klossfestivalen i Lidköping och Växjö! Han har med sig egna Legoskapelser som han visar upp. Och han är på plats varje dag! Vi är mycket glada för att han kommer och förgyller våra dagar! Michael är på plats varje dag!

⭐️ EXTRA: Michael kommer även att ha en öppen workshop varje förmiddag kl.12.00 och eftermiddag kl.17.00 där man kan få bygga Lego med honom – han kommer att lära ut hur man får bästa möjliga ut av Legobitarna och hur man kan använda de på kreativa sätt. Bra tips och tricks utlovas! Dit behöver man inte anmäla sig separat.

_

2023-05-07 – Fantastiska ansiktsmålaren Nell besöker Klossfestivalen i LIDKÖPING + VÄXJÖ!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Nell kommer och besöker Klossfestivalen i Lidköping 13-14 maj och Växjö 20-21 maj och skapar magiska minnen genom fantastiska ansiktsmålningar. Inget som kostar extra. Det ingår i biljettpriset. Men ställ er i kö i god tid – mycket populärt!

_

2023-05-07 – Dogge Doggelito kommer till Klossfestivalen och hjälper oss att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden. Besök Klossfestivalen i LIDKÖPING + VÄXJÖ!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Dogge Doggelito kommer och besöker Klossfestivalen i Lidköping 13-14 maj och Växjö 20-21 maj och hjälper oss att driva in pengar till Barncancerfonden! Superkul! Dogge älskar LEGO! Och han har med stor framgång haft en LEGO-auktion till förmån för Barncancerfonden under flera Klossfestivaler tidigare år – senast förra året – då vi drivit in femsiffriga belopp – och ALLT går oavkortat till Barncancerfonden – kul – och nu gör han det igen! ❤️

_

2023-05-07 – Sveriges största LEGO-byggtävling sker på Klossfestivalen och ni får med er ett foto som minne. Besök Klossfestivalen i LIDKÖPING + VÄXJÖ!

Nu är det klart att det kommer två fotoautomater till Klossfestivalen i Lidköping och Växjö! I dessa tar ni kort på er själva med ert bygge. Ni får två kopior. Ett lämnar ni in som bidrag i Sveriges största Legobyggtävling och ett spar ni som minne. Mycket populärt bland besökarna! Lego-byggtävlingen sker alla dagar! Och ni bygger precis vad ni vill!

_

2023-05-07 – LEGO-idolerna kommer till Klossfestivalen i LIDKÖPING + VÄXJÖ!

Nu är det klart att LEGO-idolerna kommer! De som är klara är ninjan Kai, Lloyd och Nya från LEGO Ninjago. Även Stephanie från LEGO Friends och Emmet från LEGO the movie kommer. Och även Snurre Sprätt. Kul! Och självklart LEGO Batman! Och dessa idoler träffar ni varje dag på Klossfestivalen i Lidköping och Växjö! Gör high-fives och ta selfies!

_

2023-05-07 – Lego Masters finalisten från Tjeckien kommer till Klossfestivalen i LIDKÖPING + VÄXJÖ!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att finalisten från Lego Masters Tjeckien, Tomas Kasparik, kommer kommer till Sverige och besöker Klossfestivalen i Lidköping och Växjö.

Tomas är en erkänt duktig byggare som gärna bygger stort. Han har med sig 40 meter bord fyllda med magiska skapelser. Han har även med sig sina vännerna Daniel och Dominika som också ställer ut Legobyggen. Tomas och hans mästerverk är på plats alla dagar i Lidköping och Växjö.

Vi är mycket glada för att Tomas, Daniel och Dominika kommer och förgyller våra dagar!

_

2023-05-06 – Albin från Lego Masters säsong 2 kommer till Klossfestivalen i LIDKÖPING + VÄXJÖ!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Albin Hansson från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Lidköping och Växjö! Han har med sig egna Legoskapelser som han visar upp. Och han är på plats varje dag! Vi är mycket glada för att han kommer och förgyller våra dagar! Albin är på plats varje dag!

⭐️ EXTRA: Albin kommer även att ha en öppen workshop varje förmiddag kl.10.30 och eftermiddag kl.14.30 där man kan få bygga Lego med honom – han kommer att lära ut hur man får Lego att röra sig i sina byggen. Bra tips och tricks utlovas! Dit behöver man inte anmäla sig separat.

_

2023-05-06 – Vinnaren av Lego Masters säsong 2 – Vidar Olsson – kommer till LIDKÖPING + VÄXJÖ!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Vidar från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Lidköping 13-14 maj och Växjö 20-21 maj! Vidar kommer att live-bygga LEGO på plats och svara på era frågor om hur det är att vara med i Lego Masters. Vidar är på plats varje dag! Och han har med sig sin lysande vinnarpokal.

Ni som sett tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 2 vet att Vidar är en erkänt duktig LEGO-byggare och han skapar också gärna LEGO-stop-motion-filmer.

⭐️ EXTRA: Vidar kommer även att hålla i en workshop som han kallar Lego Masters Junior där man bygger med honom. Dit behöver man anmäla sig separat vid informationen inne på Klossfestivalen.

Vi är mycket glada för att Vidar kommer och förgyller våra dagar i Lidköping & Växjö!

_

2023-05-05 – LEGO-magikern Stefan kommer och gör sin bejublade trollerishow i LIDKÖPING + VÄXJÖ!

NYHET! ⭐️ Nu är det äntligen klart att Stefan Eriksson kommer och besöker Klossfestivalen i Lidköping och Växjö! Stefan är den bästa LEGO-magiker ni någonsin träffat och han kommer att trolla med Lego för besökarna! Han var även med i tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 1 och är en erkänt duktig LEGO-byggare och LEGO-stop-motion-filmskapare.

⭐️ TIDER FÖR SHOWEN: Stefan kommer ha sin show både lördag och söndag en timme efter öppning dvs kl.10 och kl.15.

Vi är mycket glada för att Stefan kommer och förgyller våra dagar i Lidköping och Växjö! Och Stefan är på plats alla dagar och ställer ut lite byggen också. Så ni träffar honom oavsett vilken typ av biljett ni köper.

_

2023-04-17 – Dogge Doggelito kommer till Klossfestivalen i Örebro 29-30 april och hjälper oss att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Dogge Doggelito kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro 29-30 april och hjälper oss att driva in pengar till Barncancerfonden! Superkul! Dogge älskar LEGO! Och han har med stor framgång haft en LEGO-auktion till förmån för Barncancerfonden under flera Klossfestivaler tidigare år – senast förra året – då vi drivit in femsiffriga belopp – och ALLT går oavkortat till Barncancerfonden – kul – och nu gör han det igen! ❤️❤️

Dogges LEGO-auktion sker varje dag kl.12.30

_

2023-04-16 – Sveriges största LEGO-byggtävling sker på Klossfestivalen och ni får med er ett foto som minne. Besök Klossfestivalen i Örebro 29-30 april!

Nu är det klart att det kommer två fotoautomater till Klossfestivalen under valborgshelgen i Örebro 29-30 april! I dessa tar ni kort på er själva med ert bygge. Ni får två kopior. Ett lämnar ni in som bidrag i Sveriges största Legobyggtävling och ett spar ni som minne. Mycket populärt bland besökarna! Lego-byggtävlingen sker alla dagar! Och ni bygger precis vad ni vill!

_

2023-04-15 – Nu är det klart! LEGO-idolerna kommer till Klossfestivalen i Örebro 29-30 april!

Nu är det klart att LEGO-idolerna kommer! De som är klara är ninjan Kai, Lloyd och Nya från LEGO Ninjago. Även Stephanie från LEGO Friends och Emmet från LEGO the movie kommer. Och även Snurre Sprätt. Kul! Och självklart LEGO Batman! Och dessa idoler träffar ni varje dag på Klossfestivalen i Örebro! Gör high-fives och ta selfies!

_

2023-04-14 – Nu är det klart! Lego Masters finalisten från Tjeckien kommer till Klossfestivalen i Örebro!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att finalisten från Lego Masters Tjeckien, Tomas Kasparik, kommer kommer till Sverige och besöker Klossfestivalen i Örebro.

Tomas är en erkänt duktig byggare som gärna bygger stort. Han har med sig 40 meter bord fyllda med magiska skapelser. Han har även med sig sina vännerna Daniel och Dominika som också ställer ut Legobyggen. Tomas och hans mästerverk är på plats alla dagar i Örebro.

Vi är mycket glada för att Tomas, Daniel och Dominika kommer och förgyller våra dagar i Örebro!

_

2023-04-14 – Uppdaterat med frågor&svar för Örebro

Nu finns det uppdaterat med svar på alla era frågor ni kan tänkas ha kring Klossfestivalen i Örebro. Klicka er in och ta del av all info.

_

2023-04-13 – Kul! Albin & John-Erik från Lego Masters säsong 2 besöker Klossfestivalen i Örebro!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Albin Hansson och hans far John-Erik från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro! Dom har med sig egna Legoskapelser som de visar upp inne på Swebricks Klosskalas dit alla som köper biljett till Klossfestivalen också har tillgång till. Och dom är på plats varje dag! Vi är mycket glada för att dom kommer och förgyller våra dagar! Dom är på plats varje dag!

⭐️ EXTRA: Albin kommer även att ha en öppen workshop varje förmiddag kl.11.30 och eftermiddag kl.13.30 där man kan få bygga Lego med honom – han kommer att lära ut hur man får Lego att röra sig i sina byggen. Bra tips och tricks utlovas! Dit behöver man inte anmäla sig separat.

_

2023-04-12 – Wow! Vinnaren av Lego Masters säsong 2 – Vidar Olsson – kommer till Klossfestivalen i Örebro!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Vidar från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro under valborgshelgen 29-30 april! Vidar kommer att live-bygga LEGO på plats och svara på era frågor om hur det är att vara med i Lego Masters. Vidar är på plats varje dag! Och han har med sig sin lysande vinnarpokal.

Ni som sett tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 2 vet att Vidar är en erkänt duktig LEGO-byggare och han skapar också gärna LEGO-stop-motion-filmer.

⭐️ EXTRA: Vidar kommer även att bygga med besökarna i Legohaven varje förmiddag kl.11.30 och eftermiddag kl.13.30 där man kan få tips, tricks och hjälp med sina byggen. Dit behöver man inte anmäla sig separat.

Vi är mycket glada för att Vidar kommer och förgyller våra dagar i Örebro!

_

2023-04-11 – Yes! LEGO-magikern Stefan kommer till Örebro och gör sin bejublade trollerishow!

NYHET! ⭐️ Nu är det äntligen klart att Stefan Eriksson kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro! Stefan är den bästa LEGO-magiker ni någonsin träffat och han kommer att trolla med Lego för besökarna! Han var även med i tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 1 och är en erkänt duktig LEGO-byggare och LEGO-stop-motion-filmskapare.

⭐️ TIDER FÖR SHOWEN: Stefan kommer ha sin show både lördag och söndag kl.12 och kl.14 – så oavsett vilken biljett ni köper kommer ni kunna ta del av hans show.

Vi är mycket glada för att Stefan kommer och förgyller våra dagar i Örebro! Och Stefan är på plats alla dagar och ställer ut lite byggen också. Så ni träffar honom oavsett vilken typ av biljett ni köper.

_

2023-03-15 – Nästa stopp blir Örebro 29-30 april + Special Guest = Största Legoupplevelsen någonsin!

_

Vårt nästa stopp för årets Sverigeturné är Örebro 29-30 april. Valborgshelgen fylls med Lego! Och denna gång blir det extra mycket Lego och speciellt. Samtidigt som vi har Klossfestivalen på Conventum Kongress i Örebro, så har den svenska Legoföreningen Swebrick sin årliga utställning på Conventum Arena. Våra två event tillsammans kommer att skapa den största Legoupplevelsen man någonsin fått i Sverige. Kul! Köper ni biljett till Klossfestivalen, så ingår Swebrickutställningen. Ni kan också köpa biljetter separat till Swebrick. Nu har biljetterna även släppts. Så vad väntar ni på???

_

2023-02-28 – Biljetterna för lördagen i Umeå 4 mars är snart helt slut!

Nu har biljetterna för lördag eftermiddag precis tagit slut och vi har ett fåtal kvar till lördag förmiddag. Men vi är varmt välkomna till oss på söndagen den 5 mars där det fortfarande finns biljetter kvar! Så vänta inte för länge med att köpa biljetter till Klossfestivalen. Om biljetterna är slut som nu till lördag eftermiddag betyder det att det inte finns biljetter att köpa i entrén på plats heller.

_

2023-02-27 – I Umeå träffar ni Stefan & Vidar från Lego Masters + Lego Masters deltagare från Tjeckien + Lego-Dogge + Darth Vader och hans vänner!

⭐️ Ni träffar Stefan Eriksson från Lego Masters säsong 1 som håller i sin bejublade Lego-trollerishow. Han håller också i en workshop där man lär sig om Lego stop-motion.

⭐️ Ni träffar också Vidar Olsson vinnare av Lego Masters säsong 2 som bygger olika saker på plats. Han håller i en workshop där som han kallar “Lego Masters Junior”.

⭐️ På plats finns även Tomas Kasparik som var finalist i Lego Masters i Tjeckien. Han har med sig många och väldigt stora Legoskapelser som ni tar del av på plats.

⭐️ Legenden Dogge Doggelito som har älskat Lego sedan barnsben är också på plats och hjälper oss att driva in mer pengar till Barncancerfonden genom Lego-auktionen varje dag.

⭐️ Ni träffar 501st Legion Swedish Garrison på plats. De visar upp många välkända karaktärer från Star Wars såsom bl.a. Darth Vader, Stormtrooper, Mandalorian och många fler. Passa på att ta idolbild med dom på plats utan kostnad

_

2023-02-26 – Frågor och Svar kring Klossfestivalen i Umeå

Nu har det uppdaterats med information kring Klossfestivalen i Umeå. Där hittar ni de vanligaste frågorna och svaren.

_

2023-02-25 – Vad man kan förvänta sig på Klossfestivalen på Nolia i Umeå

⭐️ Klossfestivalen är ett familje-event helt i LEGO. Basen är miljontals Legobitar där man som besökare kan vara kreativ och bygga precis vad man vill. Och samtidigt delta i Sveriges största Legobyggtävling genom att fota sig själv och sitt bygge i våra fotoautomater. Alla som bygger och deltar i Legobyggtävlingen kan också (om man vill) köpa det som man byggt – det vägs i kassan. Barnen träffar också sina Legoidoler såsom bl.a. Kai, Lloyd, Emmet, Batman och Stephanie från populära Legoteman såsom Lego Ninjago, Lego Friends, Lego Batman m.fl.

Klossfestivalen har också 2-3 olika workshops man kan anmäla sig till separat på plats där man kan lära sig grunderna i hur man skapar Lego-stop-motion, eller varför inte få bygga med en Legodesigner, eller tävla i ett mini-Legomasters tillsammans med en av vinnarna i samma tv-program. Vidare så kan man inspireras av duktiga Legobyggare som ställer ut sina mästerverk som de byggt. Antalet utställare kan variera.

Klossfestivalen har också flera aktiviteter som bl.a. flera olika scenframträdanden med Legotrolleri, Legoauktioner, presentation av Legobyggare och mycket mer. Man har även möjligheten att få bygga en helt ny Legoask utan extra kostnad (begränsat antal platser per dag). Tävla i att bygga Lego snabbt i en av alla Speedbuilding-tävlingar som mynnar ut i att en vinnarna koras. Bygg en Legobil och tävla med andra byggare i att få den att rulla längst.

För de minsta finns också Lego Duplo och Lego stora mjuka klossar. Och de kan även sitta och färglägga Legoteckningar och ta hem. Eller varför inte delta i skattjakten och leta efter gömda bokstäver. Vinn Lego i Legolotteriet. Finns även möjlighet att spela TV-spel och andra maskiner.

_

2023-02-11 – Albin & John-Erik från LEGO Masters säsong 2 besöker Klossfestivalen i Malmö!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Albin Hansson och hans far John-Erik från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Malmö! Dom har med sig egna Legoskapelser som de visar upp. Och dom är på plats varje dag! Vi är mycket glada för att dom kommer och förgyller våra dagar! Dom är på plats varje dag! Både för er som köper förmiddagsbiljett eller eftermiddagsbiljett.

⭐️ EXTRA: Albin kommer även att ha en workshop varje dag där man kan få bygga Lego med honom – han kommer att lära ut hur man får Lego att röra sig i sina byggen. Bra tips och tricks utlovas! Dit anmäler man sig separat på plats inne på Klossfestivalen – begränsat antal platser!

_

2023-02-11 – Dogge Doggelito kommer till Klossfestivalen i Malmö och Umeå och hjälper oss att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Dogge Doggelito kommer och besöker Klossfestivalen i Malmö 18-19 februari och Umeå 4-5 mars och hjälper oss att driva in pengar till Barncancerfonden! Superkul! Dogge älskar LEGO! Och han har med stor framgång haft en LEGO-auktion till förmån för Barncancerfonden under flera Klossfestivaler tidigare år – senast förra året – då vi drivit in femsiffriga belopp – och ALLT går oavkortat till Barncancerfonden – kul – och nu gör han det igen! ❤️❤️

_

2023-02-11 – Delta och sälj på Sveriges enda LEGO-loppis som besöker Klossfestivalen i Malmö & Umeå!

NYHET! ⭐️ Sveriges största och enda Lego-loppis sker under Klossfestivalen. Ni som besöker Klossfestivalen kommer också in på Loppisen – ingen separat biljett behövs. Och vi hoppas Loppisen kommer att växa mer framöver. Där kan Legoutställare och besökare sälja sitt Lego till köpsugna besökare. Observera att man endast får sälja just Original Lego och Legoprodukter och inget annat. Nytt som begagnat. Dock inga andra leksaker eller kopior av Lego. Om man vill sälja, så köper en entrébiljett för en vuxen och ett (1) loppisbord per biljett. Det går inte att köpa fler sk lösa loppisbord, men det går givetvis bra att t.ex. köpa två biljetter där ni får entré för två vuxna och får två loppisbord som vi då ser till att ni får bredvid varandra om ni är vänner som säljer eller familj. Så vad väntar ni på? Köp en biljett med ett loppisbord idag! Och leta fram Lego ni har i gömmorna som kan glädja andra!

_

2023-02-10 – Köp massor av Lego på Klossfestivalen i Malmö och Umeå i alla dess former!

Stort sortiment av LEGO! På Klossfestivalen kan man köpa massor av LEGO! Det är den roligaste Legobutiken i Sverige när den är på plats. Ni kan köpa Legoaskar, Legoförvaring och Legokläder i en butik på plats. Det finns två företag som säljer massor av lösa Legodelar och Minifigurer. Fynda på Legoloppisen och hitta unika produkter! Och köp det ni bygger i Lego byggtävlingen.

_

2023-02-10 – Sveriges största LEGO-byggtävling sker på Klossfestivalen och ni får med er ett foto som minne!

Nu är det klart att det kommer två fotoautomater till Klossfestivalen i Malmö 18-19 februari OCH Umeå 4-5 mars! I dessa tar ni kort på er själva med ert bygge. Ni får två kopior. Ett lämnar ni in som bidrag i Sveriges största Legobyggtävling och ett spar ni som minne. Mycket populärt bland besökarna! Lego-byggtävlingen sker alla dagar! Och ni bygger precis vad ni vill!

_

2023-02-09 – Nu är det klart! LEGO-idolerna kommer till Klossfestivalen i Malmö OCH Umeå!

Nu är det klart att LEGO-idolerna kommer! De som är klara är ninjan Kai, Lloyd och Nya från LEGO Ninjago. Även Stephanie från LEGO Friends och Emmet från LEGO the movie kommer. Och även Snurre Sprätt. Kul! Och självklart LEGO Batman! Och dessa idoler träffar ni varje dag på Klossfestivalen i Malmö OCH Umeå!

Ni träffar LEGO-idolerna alla dagar – både förmiddag och eftermiddag!

_

2023-02-08 – Nu är det klart! LEGO Masters finalisten från Tjeckien kommer till Klossfestivalen i Malmö OCH Umeå!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att finalisten från Lego Masters Tjeckien, Tomas Kasparik, kommer kommer till Sverige och besöker Klossfestivalen i Malmö och Umeå!

Tomas är en erkänt duktig byggare som gärna bygger stort. Han har med sig 40 meter bord fyllda med magiska skapelser. Han har även med sig sina vänner Daniel och Dominika som också ställer ut Legobyggen. Tomas och hans mästerverk är på plats alla dagar i Malmö och Umeå. Både för er som köper förmiddagsbiljett eller eftermiddagsbiljett.

Vi är mycket glada för att Tomas, Daniel och Dominika kommer och förgyller våra dagar i Malmö och Umeå!

_

2023-02-07 – Nu är det klart! Vinnaren av Lego Masters säsong 2 – Vidarkommer till Klossfestivalen i Malmö OCH Umeå!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Vidar från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen i Malmö OCH Umeå! Vidar kommer att live-bygga LEGO på plats och svara på era frågor om hur det är att vara med i Lego Masters. Vidar är på plats varje dag! Både för er som köper förmiddagsbiljett eller eftermiddagsbiljett.

Ni som sett tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 2 vet att Vidar är en erkänt duktig LEGO-byggare och han skapar också gärna LEGO-stop-motion-filmer.

Vi är mycket glada för att Vidar kommer och förgyller våra dagar!

⭐️ EXTRA: Vidar kommer även att ha en workshop varje dag där man kan få bygga Lego med honom i en tävlingsform – dit anmäler man sig separat på plats inne på Klossfestivalen – begränsat antal platser!

_

2023-02-06 – Nu är det klart! LEGO-magikern Stefan kommer till Klossfestivalen i Malmö OCH Umeå!

Nu är det äntligen klart att Stefan Eriksson kommer och besöker Klossfestivalen både i Malmö och Umeå! Stefan är den bästa LEGO-magiker ni någonsin träffat och han kommer att trolla med Lego för besökarna! Han var även med i tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 1 och är en erkänt duktig LEGO-byggare och LEGO-stop-motion-filmskapare.

⭐️ EXTRA: Stefan kommer även att ha en workshop varje dag där man får lära sig att göra LEGO-stop-motion – dit anmäler man sig på plats inne på Klossfestivalen vid informationsdisken – begränsat antal platser!

Vi är mycket glada för att Stefan kommer och förgyller våra dagar i Malmö och Umeå!

Stefan är på plats alla dagar – både för er som köper förmiddagsbiljett eller eftermiddagsbiljett.

_

2022-12-19 – Klossfestivalen kommer till Umeå 4-5 mars 2023! Köp era biljetter redan idag!

Wow! Vi har nu äntligen fått klart med andra Klossfestivalen för 2023! Vi besöker Umeå 4-5 mars 2023 på Nolia. Biljetter är släppta. Så köp redan nu för att säkra er plats. De tidigare Klossfestivalerna i höstas sålde slut på alla biljetter innan öppning.

_

2022-12-19 – Klossfestivalen kommer till Malmö 18-19 februari 2023! Köp era biljetter redan idag!

Yes! Vi har nu äntligen fått klart med första Klossfestivalen för 2023! Vi besöker Malmö 18-19 februari 2023 på Malmömässan. Biljetter är släppta. Så köp redan nu för att säkra er plats. De tidigare Klossfestivalerna i höstas sålde slut på alla biljetter innan öppning.

_

2022-10-26 – Köp massor av Lego på Klossfestivalen under höstlovet!

‘Stort sortiment av LEGO! ⭐️ På Klossfestivalen kan man köpa massor av LEGO! Det är den roligaste Legobutiken i Sverige när den är på plats. Ni kan köpa Legoaskar, Legoförvaring och Legokläder i en butik på plats. Det finns två företag som säljer massor av lösa Legodelar och Minifigurer. Fynda på Legoloppisen och hitta unika produkter! Och köp det ni bygger i Lego byggtävlingen

_

2022-10-23 – Deltagare från Lego Masters besöker Klossfestivalen under höstlovet!

NYHET! ⭐️ Det kommer massor av deltagare från svenska LEGO Masters från alla säsonger till Klossfestivalen i Helsingborg Arena 29-31 oktober & SAAB ARENA Linköping 4-6 november! Vissa är där alla dagar och flera ställer ut Legokreationer. Andra kommer som besökare. Sedan tidigare är det klart att Stefan, Vidar, Albin och John-Erik kommer alla dagar på båda orterna. Vidare är det klart att Leonard kommer plus Jacob kommer två dagar till Helsingborg. Även Jennie, Glenn och Jimmy besöker Helsingborg under lördagen. Och till Linköping kommer Emma & Eva, Daniel, Peter och Jonas. Fler kommer med all säkerhet att dyka upp. Kul! ❤️

Så ladda upp med autografblock och ladda telefonerna så ni kan ta bilder med dom! Och ställ frågor till dom hur det var att vara med i Lego Masters

_

2022-10-21 – Dogge Doggelito kommer till Klossfestivalen under höstlovet och hjälper oss att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Dogge Doggelito kommer och besöker Klossfestivalen i Helsingborg 29-31 oktober OCH Linköping 4-6 november och hjälper oss att driva in pengar till Barncancerfonden! Superkul! Dogge älskar LEGO! Och han har med stor framgång haft en LEGO-auktion till förmån för Barncancerfonden under flera Klossfestivaler tidigare år – senast i Uppsala i påskas och Örebro i somras – där vi drivit in femsiffriga belopp – och ALLT går oavkortat till Barncancerfonden – kul – och nu gör han det igen! ❤️❤️

_

2022-10-20 – Träffa Jacob Pedersen från LEGO Masters säsong 2 som tatuerar på Klossfestivalen under höstlovet i Helsingborg – lördag & söndag!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Jacob Pedersen från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen på höstlovet i Helsingborg lördag & söndag! Han ställer ut en riktigt stor Lego-skapelse. Ska bli kul att se!

⭐️ EXTRA: Jacob arbetar som tatuerare till vardags och kommer under lördagen och söndagen på Helsingborg Arena att tatuera skarpt på plats – ENBART LEGO-motiv. Gäller bara mammor & pappor. Så vill du ha en riktig tatuering med LEGO-motiv – nu har du chansen! Begränsat antal platser. Enbart drop-in på plats. Kul!

_

2022-10-20 – Delta och sälj på Sveriges enda LEGO-loppis som besöker Klossfestivalen under höstlovet i Linköping & Helsingborg!

NYHET! ⭐️ Sveriges största och enda Lego-loppis sker under Klossfestivalen. Ni som besöker Klossfestivalen kommer också in på Loppisen – ingen separat biljett behövs. Och vi hoppas Loppisen kommer att växa mer framöver. Där kan Legoutställare och besökare sälja sitt Lego till köpsugna besökare. Observera att man endast får sälja just Original Lego och Legoprodukter och inget annat. Nytt som begagnat. Dock inga andra leksaker eller kopior av Lego. Om man vill sälja, så köper en entrébiljett för en vuxen och ett (1) loppisbord per biljett. Det går inte att köpa fler sk lösa loppisbord, men det går givetvis bra att t.ex. köpa två biljetter där ni får entré för två vuxna och får två loppisbord som vi då ser till att ni får bredvid varandra om ni är vänner som säljer eller familj. Så vad väntar ni på? Köp en biljett med ett loppisbord idag! Och leta fram Lego ni har i gömmorna som kan glädja andra!

_

2022-10-19 – Albin och John-Erik från LEGO Masters säsong 2 besöker Klossfestivalen under höstlovet i Linköping & Helsingborg!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Albin Hansson och hans far John-Erik från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen på höstlovet i Helsingborg OCH Linköping! Dom har med sig egna Legoskapelser som de visar upp. Och dom är på plats varje dag! Vi är mycket glada för att dom kommer och förgyller våra dagar!

⭐️ EXTRA: Albin kommer även att ha en workshop varje dag där man kan få bygga Lego med honom – han kommer att lära ut hur man får Lego att röra sig i sina byggen. Bra tips och tricks utlovas! Dit anmäler man sig separat på plats inne på Klossfestivalen – begränsat antal platser!

_

2022-10-18 – Exklusivt besök på Klossfestivalen på Helsingborg Arena lördag 29 oktober! Författaren Jens Andersen som skrivit boken “Ett liv med LEGO”

NYHET! ⭐️ EXKLUSIVT! Ni träffar författaren Jens Andersen som skrivit boken “Ett liv med Lego” på Klossfestivalen i Helsingborg under lördagen 29 oktober. Han signerar sin bok som ni kan köpa på plats! Boken ges ut av förlaget Polaris Fakta Polaris Fakta som också är på plats (ENDAST lördag 29 oktober). Vi har i samband med detta släppt ett begränsat antal extrabiljetter till lördagen som tidigare varit slutsåld.

Och för er som missar detta så kan ni köpa boken redan nu till förmånligt pris! Gå in på:

www.Bokus.com/klossfestivalen

Där finns en rabattkod (LEGO) så ni får boken hem i brevlådan för 200kr om ni väljer att få hem den med leveranstid på 3-4 arbetsdagar! 👏🏻🎉

_

2022-10-17 – Sveriges största Lego-byggtävling sker på Klossfestivalen och ni får med er ett foto hem som minne!

Nu är det klart att det kommer två fotoautomater till Klossfestivalen under höstlovet i Helsingborg 29-31 oktober OCH Linköping 4-6 november! I dessa tar ni kort på er själva med ert bygge. Ni får två kopior. Ett lämnar ni in som bidrag i Sveriges största Legobyggtävling och ett spar ni som minne. Mycket populärt bland besökarna! Lego-byggtävlingen sker alla dagar!

_

2022-10-15 – Säkra er plats genom att förköpa era biljetter till Klossfestivalen under höstlovet i Linköping & Helsingborg!

Vänta inte för länge med att säkra er plats till Klossfestivalen under höstlovet i Linköping & Helsingborg. Ni förköper era biljetter på http://www.tickster.com till båda orterna. Redan nu är biljetterna till lördagen slut i Helsingborg.

_

2022-10-13 – LEGO Masters finalisten från Tjeckien besöker Klossfestivalen under höstlovet i Linköping & Helsingborg!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att finalisten från Lego Masters Tjeckien, Tomas Kasparik, kommer kommer till Sverige och besöker Klossfestivalen under höstlovet på Helsingborg Arena 29-31 oktober och SAAB Arena Linköping 4-6 november!

Tomas är en erkänt duktig byggare som gärna bygger stort. Han har med sig 40 meter bord fyllda med magiska skapelser. Han har även med sig sina vänner Daniel och Dominika som också ställer ut Legobyggen. Tomas och hans mästerverk är på plats alla dagar i Helsingborg och Linköping.

Vi är mycket glada för att Tomas, Daniel och Dominika kommer och förgyller våra dagar under höstlovet!

_

2022-10-12 – Vidar från LEGO Masters säsong 2 kommer till Klossfestivalen under höstlovet i Helsingborg & Linköping!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Vidar från LEGO Masters säsong 2 kommer och besöker Klossfestivalen på höstlovet i Helsingborg OCH Linköping! Vidar kommer att live-bygga LEGO på plats. Och han bygger inte vad som helst denna gång. Nu kommer ni få följa honom på hans resa att bygga Din Jarin från Star Wars – Mandalorian – i naturlig storlek runt 180cm. Plus att han även bygger Baby Yoda. Denna magiska skapelse bygger Vidar under hösten och ska vara klart i november. Följ med på hans resa! Vidar är på plats varje dag!

Ni som sett tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 2 vet att Vidar är en erkänt duktig LEGO-byggare och han skapar också gärna LEGO-stop-motion-filmer.

Vi är mycket glada för att Vidar kommer och förgyller våra dagar under höstlovet!

⭐️ EXTRA: Vidar kommer även att ha en workshop varje dag där man kan få bygga Lego med honom i en tävlingsform – dit anmäler man sig separat på plats inne på Klossfestivalen – begränsat antal platser!

_

2022-10-11 – LEGO-idolerna kommer till Klossfestivalen i Helsingborg OCH Linköping under höstlovet!

Nu är det klart att LEGO-idolerna kommer! De som är klara är ninjan Kai, Lloyd och Nya från LEGO Ninjago. Även Stephanie från LEGO Friends och Emmet från LEGO the movie kommer. Och även Snurre Sprätt. Kul! Och självklart LEGO Batman! Och dessa idoler träffar ni varje dag på Klossfestivalen i Helsingborg OCH Linköping!

Ni träffar LEGO-idolerna alla dagar!

_

2022-10-10 – Exklusivt VIP-paket för besökare till Klossfestivalen i Helsingborg!

NYHET! ⭐️ EXKLUSIVT FÖR HELSINGBORG! Nu har vi släppt ett begränsat antal VIP-paket med boende och entré till Klossfestivalen i Helsingborg 29-31 oktober! Det är ett Familjerum för 4 personer som inkluderar lyxig frukostbuffé. Boende är på Elite Hotell Marina Plaza i Helsingborg på Kungstorget 6. Det är vårt officiella Klossfestivalen hotell för vårt event på Helsingborg Arena 29-31 oktober! Vårt favorithotell i Helsingborg! ❤️

Barnen får en liten Legopresent vid incheckningen. Inträde till Klossfestivalen för hela familjen i 2 dagar + att ena dagen får man ett exklusivt inträde – Early access – vilket betyder att man får komma in redan kl.09.00 – en timme innan ordinarie insläpp. Wow! Den här chansen vill ni inte missa!

Gå in på www.tickster.com och sök på KLOSS så kan ni läsa mer bland biljetterna.

_

2022-10-09 – LEGO-magikern Stefan kommer till Klossfestivalen under höstlovet i Helsingborg OCH Linköping!

Nu är det klart att Stefan Eriksson kommer och besöker Klossfestivalen under höstlovet i både Helsingborg och Linköping! Stefan är den bästa LEGO-magiker ni någonsin träffat och han kommer att trolla med Lego för besökarna! Han var även med i tv-programmet LEGO Masters Sverige säsong 1 och är en erkänt duktig LEGO-byggare och LEGO-stop-motion-filmskapare.

⭐️ EXTRA: Stefan kommer även att ha en workshop varje dag där man får lära sig att göra LEGO-stop-motion – dit anmäler man sig på plats inne på Klossfestivalen vid informationsdisken – begränsat antal platser!

Vi är mycket glada för att Stefan kommer och förgyller våra dagar under höstlovet!

Stefan är på plats alla dagar!

_

2022-09-29 – SLUTSÅLT! Klossfestivalen Partille Arena 1-2 oktober !

SLUTSÅLT! ⭐️ Klossfestivalen på Partille Arena 1-2 oktober har sålt slut ALLA biljetter till lördagen och söndagens biljetter tar snart slut. Det betyder att ALLA biljetter kommer att vara slut innan vi öppnar upp portarna på lördag 1 oktober. Det betyder att det INTE finns biljetter att köpa i dörren på Klossfestivalen. OM det kommer att släppas fler biljetter så kommer det ENDAST att kunna köpas på www.tickster.com – men det finns inga garantier för att fler biljetter kommer att släppas.

_

2022-09-26 – Dagsprogram för Klossfestivalen Partille Arena 1-2 oktober !

Nu är dagsprogrammet klart för Göteborg och Partille Arena. Det blir samma dagsprogram för alla dagar. Men det som skiljer är att Superhjältar mot cancer gör ett gästspel på söndag eftermiddag. Kom ihåg att ni köper förmiddagsbiljett eller eftermiddagsbiljett. Och att vi har stängt mellan kl.13-14.

_

_

2022-09-23 – Superhjältar mot cancer kommer till Klossfestivalen i Göteborg på söndag 2/10 kl.14!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Superhjältar mot cancer kommer och besöker Klossfestivalen i Göteborg! Dom kommer under söndagen 2/10 kl.14 och en timme framåt. Dom superhjältar som är klara är Captain America, Spiderman, Superman, Wolverine, Captain Marvel, Spiderwoman och Black Widow. Och har vi tur så kommer fler.

Känns jättekul att kunna erbjuda denna bonus till er som köper den biljetten som gäller söndag eftermiddag och som är en timme kortare än de andra biljetterna.

_

2022-09-21 – Lego-Designern Nathanael Kuipers kommer till Klossfestivalen i Göteborg!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Lego-Designern Nathanael Kuipers kommer och besöker Klossfestivalen i Göteborg! Nathanael har tidigare arbetat på företaget LEGO som designer för temat LEGO Technic där han bl.a. designat klassiker såsom 8674 Ferrari F1, 8272 Snowmobile och 8292 Cherry Picker. Nathanael kommer dels ställa ut lite Legomodeller, men även svara på frågor om hur det är att arbeta som Legodesigner och vägen dit. Natanael är på plats alla dagar.

Vi är mycket glada för att Nathanael kommer och förgyller våra dagar i Göteborg! ⭐️

_

2022-09-20 – Lördagens biljetter till Partille Arena i Göteborg är nu slutsålda!

Nu är biljetterna till lördag eftermiddag slutsålda! Och det ser ut som att biljetterna till förmiddagen också snart tar slut. Men vi har biljetter kvar till söndagen. Så vänta inte för länge med att säkra er plats – ni köper biljetter på Tickster.com

_

_

2022-08-19 – Partille Arena Göteborg – frågor & svar

https://www.tickster.com/sv/events/vurvjzrwwhx8an0/2022-10-01/klossfestivalen-goteborg

Vi har på vår sida ett avsnitt som heter Frågor&Svar där ni hittar svar på de vanligaste frågorna som brukar ställas kring Klossfestivalen. Redan nu har vi börjat med att göra iordning den för nästa stopp som är Partille Arena Göteborg.

Klicka er in och se om ni får svar på era frågor angående biljetterna, dagsprogram etc.

Biljetter till Klossfestivalen Partille Arena Göteborg hittar ni om ni klickar på knappen nedan – vänta inte för länge då biljetterna till Klossfestivalen oftast tar slut innan vi öppnar upp portarna.

_

2022-07-11 – Klossfestivalens höstprogram är klart! Och ni kan köpa biljetter till alla redan nu! Säkra er plats!

Yes! Vi har nu äntligen fått klart med höstens program för Klossfestivalen. Vi besöker Göteborg, Helsingborg och Linköping. Det ska bli så kul! Och alla biljetter är släppta. Så köp redan nu för att säkra er plats. De två tidigare Klossfestivalerna i Uppsala och Örebro i år sålde slut på alla biljetter innan öppning.

_

2022-07-06 – Biljetterna för fredag 8/7 är nu också slutsålda!

Tidigare ikväll sålde vi även slut på biljetterna för fredag 8/7, men det finns fortfarande biljetter kvar till söndag 10/7. Lördagens biljetter tog slut igår. Det innebär att det inte finns biljetter att köpa i entrén på fredag 8/7 eller lördag 9/7. Det är slutsålt. Så se till att ni säkrar upp era biljetter redan nu till söndagen då det inte är säkert att det kommer finnas biljetter i dörren för den dagen.

_

2022-07-05 – Biljetterna för lördag 9/7 är slutsålda!

Idag sålde vi slut på biljetterna för lördag 9/7, men det finns fortfarande biljetter kvar till fredag 8/7 och söndag 10/7. Det innebär att det inte finns biljetter att köpa i entrén på lördag 9/7. Det är slutsålt. Så se till att ni säkrar upp era biljetter redan nu till fredagen och söndagen då det inte är säkert att det kommer finnas biljetter i dörren för dessa dagar.

_

_

2022-07-01 – Lego-Loppis på Klossfestivalen i Örebro!

NYHET! ⭐️ Sveriges största och enda Lego-loppis sker under Klossfestivalen. Och vi hoppas den kommer att växa mer framöver. Där kan Legoutställare och besökare sälja sitt Lego till köpsugna besökare. Observera att man endast får sälja just Original Lego och Legoprodukter och inget annat. Nytt som begagnat. Dock inga andra leksaker eller kopior av Lego. Om man vill sälja, så köper en entrébiljett för en vuxen och ett (1) loppisbord per biljett. Det går inte att köpa fler sk lösa loppisbord, men det går givetvis bra att t.ex. köpa två biljetter där ni får entré för två vuxna och får två loppisbord som vi då ser till att ni får bredvid varandra om ni är vänner som säljer eller familj. Så vad väntar ni på? Köp en biljett med ett loppisbord idag! Och leta fram Lego ni har i gömmorna som kan glädja andra!

Just nu ser lördagen ut att bli full, men fredag och söndag kan man också sälja!

_

2022-06-30 – Wow! 50 stycken Legoutställare till Örebro!

NYHET! ⭐️ Till Klossfestivalen i Örebro 8-10 juli, så kommer det 50st utställare som visar upp sina fantastiska Legobyggen. Det är Legobyggen i alla dess former och storlekar. På Klossfestivalens Facebook och Instagram kring denna nyhet ser ni lite exempel på vad som bl.a kommer att visas upp. Superkul tycker vi att så många utställare kommer denna gång. Antalet kan alltid variera från ort till ort som vi besöker. Denna gång blev det över förväntan – kul!

_

2022-06-28 – Bygg en Legoask på Klossfestivalen!

NYHET! Bygg en Legoask! ⭐️ Klossfestivalen innehåller många roliga delar. Primärt är det miljontals Legobitar i stora Legohav där man fribygger och deltar i Sveriges största Legobyggtävling! Men man kan också sätta sig ned och bygga en helt ny, oöppnad Legoask. Det finns drygt 100 Legoaskar per dag som kan byggas. Man går till informationsdisken och anmäler sig. OBS! Då det är begränsat antal askar och sittplatser, så brukar platserna gå åt under första timmen.

_

2022-06-27 – TV-kändisar ställer ut sina Legobyggen i Örebro!

NYHET! ⭐️ Till Klossfestivalen i Örebro 8-10 juli, så kommer det massor av utställare som visar upp sina fantastiska Legobyggen. Många av dom har deltagit på Klossfestivalen sedan starten 2015. Numera är ett helt gäng av dom också sk TV-kändisar då de deltagit i det populära TV-programmet Lego Masters. Kul tycker vi! De som kommer är från säsong 1: Michael, Stefan, Emma, Eva & Daniel. Och från säsong 2: Jonas, Viola, Robin, Vidar & Albin. Så vill ni fråga hur det är att vara med i TV eller få finfina byggtips, så vet ni vilka ni ska fråga ❤️

_

2022-06-23 – Eva Svartkrut kommer till Örebro!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Eva Svartkrut – Lindesbergs stolthet – kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro! Eva är en erkänt duktig Legobyggare i världsklass! Hon har med sig ett 10-tal Legobyggen varav ett är det fantastiska Hogwarts. Eva var också med i det populära tv-programmet Lego Masters säsong 1. Ni träffar henne och kan se hennes Legobyggen på Klossfestivalen i Örebro 8-10 juli!

Vi är mycket glada för att Eva kommer och förgyller våra dagar i Örebro med sina fantastiska skapelser!

_

2022-06-22 – Dogge Doggelito kommer till Örebro!

Nu är det klart att Dogge Doggelito kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro! Superkul! Dogge älskar LEGO! Och han har med stor framgång haft en LEGO-auktion till förmån för Barncancerfonden under alla Klossfestivaler tidigare år – och nu gör han det igen! Nu ska vi driva in ännu mer pengar till Barncancerfonden!

Dogge är på plats alla dagar! Alla dagar runt kl.14.

_

2022-06-20 – Sveriges största Lego-byggtävling sker i Örebro och ni får med er ett foto hem som minne!

Nu är det klart att det kommer fotoautomater till Klossfestivalen i Örebro 8-10 juli! I dessa tar ni kort på er själva med ert bygge. Ni får två kopior. Ett lämnar ni in som bidrag i Sveriges största Legobyggtävling och ett spar ni som minne. Mycket populärt bland besökarna! Lego-byggtävlingen sker alla dagar!

_

_

_

2022-06-02 – Stefan Holm besöker oss fredagen den 8 juli!

NYHET! ⭐️ Nu är det klart att Stefan Holm kommer och besöker Klossfestivalen i Örebro under fredagen den 8 juli (exakt tid kommer i dagsprogrammet). Den folkkära idrottshjälten Stefan Holm har inte bara vunnit OS-guld i höjdhopp, han är också en Legobyggare av rang. Denna gång ska han inte bygga Lego hos oss utan ge er möjligheten att uppleva några av våra största svenska idrottsögonblick i modern historia genom hans bok “Svenska Sportbitar” som han kommer att signera åt er på plats. Och ni köper boken för valfritt belopp – hela försäljningen går 100% till förmån för Barncancerfonden!

Vi är mycket glada för att Stefan kommer och förgyller fredagen den 8 juli i Örebro hos oss och ger oss & er möjligheten att bidra till Barncancerfonden.

Stort tack till PUG Förlag som givit ut boken på sitt förlag som är huvudsponsor till detta initiativ ❤️ ❤️ ❤️ Dom har massor av roliga, sköna och kluriga produkter i sin webbshop – besök dom redan idag på www.pug.se

_

_

_

2022-05-17 – VINNARNA UTSEDDA I SVERIGES STÖRSTA LEGO-BYGGTÄVLING i UPPSALA 2022!

Besökarna på Klossfestivalen i Uppsala var helt fantastiska! Vi är så tacksamma att ni kom och besökte oss och förgyllde våra dagar! ❤️ Och nu är vinnarna utsedda i Sveriges största LEGO-byggtävling! Juryn som bestod av fem personer från 5år upp till 55år hade det tufft. Men till slut utsågs 10st vinnare som vinner LEGO + biljetter för hela familjen till nästa Klossfestival i Örebro 8-10 juli i sommar (bild 1 – 10st foton). Juryn ville utse fler vinnare än de 10st som var planerat, så de utsåg ytterligare 15st vinnare som vinner biljetter till hela familjen till nästa Klossfestival i Örebro 8-10 juli i sommar (bild 2 – 15st foton). Verkligen ett stort tack alla som deltog och till alla vinnare!!! ❤️ Vinnarna kontaktas per mail i slutet på denna vecka.

_

2022-04-25 – BILJETTER SLÄPPTA TILL ÖREBRO!

Nu har biljetterna till Klossfestivalen på Conventum i Örebro släppts! Det är begränsat antal besökare per dag, så säkra din plats redan idag! I Uppsala senast sålde vi slut på alla biljetter långt innan eventets början.

_

2022-04-13 – ALLA biljetter är slutsålda till Uppsala!

Nu är ALLA biljetter slutsålda till Klossfestivalen i Uppsala 16-18 april. Det betyder att det INTE går att köpa biljetter på plats vid dörren/entrén.

Klossfestivalen besöker Örebro nästa gång 8-10 juli 2022. Köp era biljetter i tid för att säkra upp er plats redan nu! En sommar fylld med LEGO!

_

_

2022-04-11 – Biljetterna för lördagen 16/4 är slut!

Idag sålde vi slut på biljetterna för lördag 16/4, men det finns fortfarande biljetter kvar till söndag 17/4 och söndag 18/4. Det innebär att det inte finns biljetter att köpa i entrén på lördag 16/4. Det är slutsålt. Så se till att ni säkrar upp era biljetter redan nu till söndagen och måndagen då det inte är säkert att det kommer finnas biljetter i dörren för dessa dagar.

_

_

_022-03-28 – Vidar från LEGO asters säsong 2 kommer till Uppsal

Låt oss bygga LEGO tillsammans.